Forside

Cp-consult
Hvad søges
Kontakt
 

Emballageudvikling

Her er Cp-consult den rigtige partner. Neutral og uden fordomme i relation til den nuværende løsning. Cp-consult kan indgå i arbejdsgruppen som den rigtige sparringspartner for opnåelse af den optimale løsning. Cp-consult kan – som neutral samarbejdspartner – trække på alle sine kontakter for at fremme den rigtige emballageløsning.  
 


Emballagevision

Cp-consult har mulighed for at være den neutrale observatør – så kunden ikke røber sine tanker og overvejelser over for de nuværende emballageleverandører eller kontraktpakker. Neutraliteten kan også være gavnlig at benytte – nye øjne ser på opgaven ud fra det neutrale perspektiv.  
 

Kontraktpakning

Cp-consult kan her tilbyde sin erfaring fra 35 års virke. Dette både for den tekniske løsning og såvel også på emballageområdet. Samtidig vil afklaring af alle spørgsmål om anvendelse af kontrakt-pakker, med fordele og ulemper, kunne afklares inde den endelige beslutning.

Cp-consult kan se neutralt på valget af den rigtige kontraktpakker. Hvem har den rigtige løsning og hvem er bedst på netop denne pakkeopgave eller i behandling af dette produkt.

Cp-consult har kontakt til såvel gamle kollegaer/konkurrenter som nyetablerede kontraktpakker i Skandinavien og det øvrige Europa.

 
   
 

Cp-Consult - Claus Pilgaard - Præstemosen 11 - DK-5700 Svendborg - Tlf. 62 800 747 - Fax. 62 800 767